DevOps Practitioner (DASA)

DevOps Practitioner (DASA)

DevOps Practitioner (DASA)

Deze DASA DevOps Practitioner training is gericht op professionals die betrokken zijn bij het implementeren van en werken volgens de DevOps principes. Met deze training krijg je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om DevOps op succesvolle wijze in de praktijk te brengen. De DevOps Practitioner training focust op het verbeteren van de vaardigheden die worden onderscheiden in het DASA-competentiemodel, dat onder meer de competenties moed, teambuilding, leiderschap en continue verbetering omvat.


Doelgroep


Professionals die betrokken zijn bij IT ontwikkeling, IT beheer of IT servicemanagement.​ DevOps en continue delivery zijn van invloed op jouw vakgebied (CIO, producteigenaar, integratiespecialist, DevOps-engineer, operationeel manager, softwareontwikkelaar, incident- en changemanager, systeembeheerder, netwerkbeheerder, businessmanager, automatiseringsarchitect, enterprise-architect, programmamanager, projectmanager of releasemanager). Tevens heb je de DevOps fundamentals succesvol afgerond.


Wat ga je leren?

De training omvat onder meer praktische voorbeelden en een groot aantal oefeningen. Aan de hand hiervan leer je hoe je de vaardigheden moet inzetten die nodig zijn om DevOps in de praktijk te brengen. Om dit te bereiken is deze DevOps Practitioner in hoge mate interactief.​

Moed: De kennis en praktische vaardigheden die zijn vereist om DevOps toe te passen, waaronder het afbreken van silo’s en het nemen van end-to-end verantwoordelijkheid, evenals experimenteren en innoveren.​

Teambuilding​: De vaardigheden en praktijkervaring die nodig zijn voor het creëren van hoogpresterende teams die kunnen optreden als functieoverschrijdende, autonome teams op basis van vertrouwen, eerlijkheid en samenwerking.​

DevOps leiderschap: De kennis en expertise die nodig zijn om DevOps daadwerkelijk in de praktijk te kunnen brengen en daarbij zowel een cultuur en doel te creëren die gericht zijn op succes, als een dienend leider te zijn.

Continue verbetering: Een DevOps-mentaliteit en het vermogen om het gebruik van DevOps tools te faciliteren met als doel een omgeving voor continue verbetering te creëren.

Duur

Deze DevOps Practitioner training duurt 2 dagen of 3 avonden. In het laatste dagdeel wordt het examen afgenomen.
Deze training kan ook incompany worden gegeven. Staffelkortingen zijn mogelijk.

 

Kosten


€ 1.245,- exclusief BTW, inclusief uitgebreide trainingsmap, eenmalige examen kosten en het boek “Starting and Scaling DevOps in the Enterprise” van Gary Gruver.

Heb je een groepje en kan de training “in company” plaatsvinden dan zijn staffelkortingen mogelijk. Dit kan oplopen tot zo’n 50% afhankelijk van de groepsgrootte.

Na succesvolle afronding van de training en het examen heb je een niveau 3-certificering behaald in alle vaardigheidsgebieden van het internationale DASA Competence Framework en ontvang je de DASA DevOps Practitioner certificering.

Als je slaagt voor het DASA examen ontvang je een officieel DASA Practitioner certificaat en 200,- euro korting op een vervolg training, zoals de Agile Scrum Master training.

• Kosten: 1245,- (bij groepen staffel kortingen mogelijk)
• Tijdsduur cursus: 2 dagen of 3 avonden
• Minimum aantal personen: 3
• Materiaal: trainingsmap en boek “Starting and Scaling DevOps in the Enterprise” van Gary Gruver.
• Certificaat: Officieel DASA Practitioner Certificaat
• Korting op vervolgtraining: 200,-

Houd me op de hoogte

Er zijn momenteel geen geplande DevOps Practitioner (DASA) trainingen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe trainingen? Vul dan onderstaand formulier in.

Wat vinden klanten?