Scrum intensive

Scrum intensive (halve dag of avond)

Scrum is één van de Agile frameworks en kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve, flexibele manier producten te ontwikkelen. Scrum is in de wereld van software ontwikkeling zeer succesvol gebleken, inmiddels wordt de werkwijze ook toegepast in businessafdelingen als Marketing, Sales, HR en Finance.

Scrum intensive is zeer korte training van 1 avond of 1 dagdeel waar je bekend wordt gemaakt met Scrum. We behandelen het Scrum proces, de Scrum rollen, de Scrum rituelen en de Scrum lijsten, zoals de Product Backlog en de Sprint Backlog. We bespreken kort hoe het team werkt en hoe er middels planning poker de complexiteit wordt ingeschat. 

Aan het eind van deze training;

• Weet je het Scrum proces te beschrijven
• Ken je de Scrum rollen en hun verantwoordelijkheden
• Kan je de Scrum rituelen en “time-boxing” uitleggen en beschrijven
• Weet je wat een Productbacklog en een sprintbacklog is

Voorkennis

Voor deze Scrum intensive is geen specifieke voorkennis nodig.

Duur

Deze Scrum intensive duurt een halve dag. 


Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is in Agile en Scrum.

Materiaal

Deelnemers ontvangen bij aanvang van de training een map met de presentatie en een verklarende woordenlijst.


Werkwijze

De training kenmerkt zich door een interactieve aanpak, waarbij theorie, discussie en vragen elkaar afwisselen. 


In company

Je kunt deze Scrum intensive volgen als onderdeel van het open-rooster-programma op een van onze cursuslocaties, maar ook als een in-company-training op een locatie naar keuze. Maatwerk geeft de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van de organisatie.
Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij de best mogelijke resultaten kunnen leveren.


Opvolging

De Scrum intensive kan worden opgevolgd door de trainingen Agile Scrum Foundation, Agile Scrum Master of Agile Scrum Coach, waarin de benodigde vaardigheden voor de dagelijkse praktijk verder worden geoefend.


Algemene voorwaarden

Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze trainingen en workshops. Deze staan op onze website.


Informatie

Wil je informatie over maatwerktrajecten en in-company-trainingen, neem dan contact op via het contact formulier op de website of bel +31 651119557


Kosten
De kosten zijn € 99,- pp exclusief BTW, inclusief trainingsmap. Heeft Scrum en Agile je interesse gewekt en wil je een gedegen gecertificeerde training volgen dan worden de kosten van de Scrum Intensive in mindering gebracht op je vervolg training. 

Praktische zaken op rij
• Kosten: € 99,-
• Tijdsduur cursus: 1/2 halve dag
• Minimum aantal personen: 3
• Korting op vervolgtraining: € 99,-

Houd me op de hoogte

Er zijn momenteel geen geplande Scrum intensive trainingen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe trainingen? Vul dan onderstaand formulier in.

Wat vinden klanten?