Persoonlijke effectiviteit training

Persoonlijke effectiviteit training

Het leveren van kwalitatief goede diensten in complexe ketens en netwerken stelt steeds hogere eisen aan de persoonlijke effectiviteit van professionals die op een of andere manier bij de totstandkoming van deze diensten betrokken zijn.

De professional van de 21e eeuw is als een schaap met vijf poten. Hij heeft verstand van de inhoud, maar is ook in staat om nauwkeurig en empathisch te luisteren. Hij weet dat het samen gedaan moet worden en hij voelt dat effectieve communicatie zijn sleutel is tot succes.

Herken je je in bovenstaande beschrijving van een professional? En heb je de wens om jouw persoonlijke effectiviteit verder te ontwikkelen? Dan zijn onze trainingen Persoonlijke Effectiviteit iets voor jou. Schrijf je dan in voor deze training in 6 modules. Elke module is 1 les dag. 

  • Effectief Communiceren
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Teamvorming en -dynamiek
  • Verandering Management
  • Conflicthantering
  • Macht & Beïnvloeding

Doelgroep
Iedereen die effectief en doelmatiger wil communiceren


Kosten

De kosten van deze Persoonlijke effectiviteits training is € 475,- exclusief BTW pp per module. Schrijf je in voor alle 6 modules krijg je €200,- korting en kost de totale training € 2650,- 

Minimale groepsgrootte is 3.
Houd me op de hoogte

Er zijn momenteel geen geplande Persoonlijke effectiviteit training trainingen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe trainingen? Vul dan onderstaand formulier in.

Wat vinden klanten?